پرتال دانشگاه شهید صیاد نزاجا

پنجره ای کوچک به روی فنآوری روز دنیا

۱۱ مطلب در فروردين ۱۳۹۶ ثبت شده است

تگ doc type در html چیست و چه دستوراتی دارد؟


خیلی جالبه با این که تگ <!DOCTYPE> بسیار با اهمیت هست ولی در منابع فارسی بحث خاصی روی این تگ نشده !!!!!!!!! که در نوع خودش خیلی جالبه.؟  در واقع این مبحث راز طراحان حرفه ای ایران شده که من امروز می خوام اون رو فاش کنم 

معنی <!DOCTYPE> : نوع سند را معرفی می کنه (خوب یعنی چی ؟) یعنی به مرورگر می فهماند صفحه وبی که شما طراحی کردید از چه نوعی است (از چه سندی است) مثلا : html4 , html1 , html5 و …

کاربرد <!DOCTYPE> : خیلی خلاصه و مفید بخوام بگم ، این تگ باعث استاندارد شدن صفحه و نمایش یکسان صفحه در تمام مرورگر ها (Internet Explorer,Mozilla Firefox و …) خواهد شد.خوب اگه از خودتون می پرسید چطور ؟؟؟ باید بگم شما با قرار دادن تگ در سطر اول کد خودتون ،  در واقع به تمام مرورگر ها می فهمانید که نوع کد شما چی هست ، در این صورت مرورگر ها معمولا این صفحه را به یک شکل رندر می کنند (می خوانند).این تگ برای سئو هم موثر است ، در کل اگر می خواهید یک صفحه وب استاندارد بنویسید حتما این تگ را استفاده کنید.


با کلیک بر روی عکس آن را در اندازه واقعی ببینید


HTML 4.01 Strict

این نوع، اجازه گنجاندن نشانه گذاری های ساختاری و معنایی را میدهد ، اما شامل عناصر نمایشی و یا توصیه شده (مانند font) نمیشود . استفاده از فریم ها در این DTD امکان پذیر نیست.


HTML 4.01 Transitional

این نوع شامل تمامی نشانه گذاری های ساختاری و معنایی و همچنین عناصر نمایشی (مانند font) که استفاده از آن در DTD صریح توصیه نمیشود، می باشد  ، استفاده از فریم ها در این DTD امکان پذیر نیست. نویسنده تا حد امکان باید از DTD صریح (Strict) استفاده کند. اما اگر به پشتیبانی عناصر و خاصیت های نمایشی نیاز باشد ممکن است از DTD انتقالی(Transitional) استفاده کند .


HTML 4.01 Frameset

در این DTD همان قوانین HTML 4.01 Transitional برقرار است، اما اجازه استفاده از محتوای فریم داده شده است .


XHTML 1.0 Strict

این نوع شامل نشانه گذاری های ساختاری و معنایی است، اما شامل عناصر نمایشی و یا توصیه شده (مانند font) نمیشود و برای بیان دستور العمل های HTML  از CSS یا برگه های شیوه آبشاری استفاده میشود .  استفاده از فریم ها در این DTD امکان پذیر نیست. نشانه گذاری نیز باید همانند ساختار XML نوشته شود. اگر شما این DTD را انتخاب می کنید برای استفاده از آن، باید بدانید که برای تائید اعتبار صفحات وب به هیچ عنوان اجازه استفاده از تگ فونت و خاصیت هایی مانند عرض و ارتفاع در جداول و عنصر border بر روی تصاویر را ندارید و برای تصاویر مجبور به استفاده از خاصیت Alt هستید. تقریبا استفاده از تمامی خاصیت های نمایشی به نفع استفاده ی گسترده تر از CSS ، محدود شده است.


XHTML 1.0 Transitional

این نوع شامل نشانه گذاری های ساختاری و معنایی و عناصر نمایشی (مانند font) است ، استفاده از فریم ها در این DTD امکان پذیر نیست. نشانه گذاری نیز باید همانند ساختار XML نوشته شود. بازدید کنندگان شما ممکن است از مرورگرهای قدیمی استفاده کنند که نمی توانند CSS را به خوبی درک کنند. در این حالت می توانید از این DTD استفاده کنید .


XHTML 1.0 Frameset

این نوع همانند XHTML 1.0 Transitional است، اما اجازه استفاده از محتوای فریم را می دهد. از این  DTD زمانی استفاده کنید که می خواهید با  HTML پنجره مرورگر خود را به دو یا چند قسمت تفکیک کنید


XHTML 1.1

این DTD بک فرمول بندی جدید از XHTML 1.0 Strict است، در نتیجه در بسیاری از قواعد یکی هستند. این DTD به شما اجازه اضافه کردن ماژول خواهد داد.


انتخاب DOCTYPE

اگر شما در HTML مبتدی هستید میتوانید از HTML 4.01 Transitional استفاده کنید. این نوع در هنگام انجام اعتبار سنجی برای افراد مبتدی محدودیت های کمتری دارد . همچنین اگر مخاطبان شما از مرورگری استفاده میکنند که CSS (شیوه نامه های آبشاری) را پشتیبانی نمی کند این DOCTYPE  مناسب خواهد بود.

اگر شما می خواهید کدنویسی را یاد بگیرید، اما هنوز آمادگی یادگیری XHTML را ندارید میتوانید از  HTML 4.01 Strict استفاده کنید. در این DOCTYPE تمام خاصیت های نمایشی به برگه های شیوه آبشاری منتقل شده اند.


ساختار کلی HTML استاندارد :



اعتبار سنج های HTML به اعلام  DOCTYPE ( اعلام نوع سند ) نیاز دارند. اگر یک سند HTML شامل اعلام DOCTYPE نباشد، مرورگرها صفحات را در حالت Quirks رندر میکنند . وظایف DOCTYPE به شرح زیر است :

اول اینکه : هنگام انجام آزمون اعتبار سنجی HTML روی یک صفحه وب، اعلام < DOCTYPE!> به اعتبار سنج HTML اعلام میکند که از استاندارد کدام نسخه X)HTML) در کدنویسی صفحه استفاده شده  است. هنگامی که شما صفحه وب خود را اعتبارسنجی میکنید، اعتبار سنج HTML، کد ها را با توجه به استاندارد قابل انطباق چک کرده و پس از آن بخش هایی از کد را که در اعتبار سنجی رد شده، گزارش میکند  (کدهایی که سازگار نیستند).

دوم اینکه : به مرورگر میگوید که چگونه صفحات را در حالت استانداردهای قابل انطباق رندر کنند.

نکته : تگ  DOCTYPE باید با حروف بزرگ نوشته شود .

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">


بخش بعدی، که  html(برای XHTML) یا HTML خوانده میشود ، به نام عنصر ریشه سند اشاره دارد ، این اطلاعات برای مقاصد اعتبار سنجی گنجانده شده است، چرا که DTD ، به عنصر ریشه اشاره ای نمی کند.

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">


در این بیانیه PUBLIC به مرورگر اطلاع میدهد که DTD یک منبع عمومی در دسترس است. اگر شما می خواهید زبانی خارج از مشخصات تعیین شده گسترش دهید، می توانید برای ایجاد یک DTD سفارشی تلاش کنید. این امر به شما اجازه تعریف عناصر سفارشی را می دهد و شما را قادر می سازد که با توجه به آن DTD، اعتبارسنجی کنید. در این مورد، شما باید کلمه PUBLIC  را به  SYSTEM تغییر دهید:


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">


بخش بعدی به عنوان شناسه عمومی شناخته شده و اطلاعاتی در مورد صاحب یا سرپرست   DTD ارائه میکند . در این مثال ، W3C شناسه عمومی نشان داده شده است، بزرگ یا کوچک بودن حروف مهم نیست. در ادامه نیز شامل سطحی از زبان است که DTD به آن اشاره دارد (در این مثالXHTML 1.0) و زبان DTD ( نه محتوای صفحه ی وب) را شناسایی میکند. زبان به عنوان زبان انگلیسی یا EN تعریف شده است.

توجه داشته باشید که اگر DOCTYPE شامل کلمه SYSTEM  باشد، بخش شناسه عمومی حذف خواهد شد.


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">


این دو با یکدیگر ، بخشی به نام شناسه رسمی عمومی (و یا FPI) تشکیل می دهند .

در نهایت، DOCTYPE شامل یک  URL است که به عنوان سیستم شناسه رسمی (FSI) شناخته شده و به محل DTD اشاره دارد:


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">


تصویر زیر ساختار یک DOCTYPE  را شرح میدهد :




اگر اعلام DOCTYPE در سند وجود نداشته و یا نادرست باشد :

۱٫شما قادر نخواهید بود از اعتبارسنج HTML برای بررسی کدنویسی صفحه استفاده کنید. اعتبار سنجی HTML نیاز به اعلام  DOCTYPE دارد.

۲٫مرورگر در هنگام ارائه صفحات وب ، کدها را در حالت Quirks پردازش میکند.

۳٫ شیوه ها ممکن است طبق برنامه ریزی اجرا نشوند.

 سوئیچینگ DOCTYPE

روشی که در آن مرورگر وب، که اغلب محتوای یک صفحه را ارائه میدهد ، تحت تاثیر DOCTYPE تعریف شده، قرار میگیرد. استفاده از اعلام DOCTYPE صحیح، مهم است و در این شرایط مرورگر به حالت استاندارد سوئیچ میشود. مرورگرها از حالت های مختلف برای تعیین چگونگی ارائه یک صفحه وب استفاده می کنند:

حالت Quirks

در این حالت، مرورگر مشخصات قالب معمولی وب را به عنوان راهی برای جلوگیری از رندر ضعیف (و یا  به اصطلاح “شکستن” ) صفحاتی که با استفاده از روش های پیش پا افتاده ی اواخر سال ۱۹۹۰ نوشته شده است نقض میکند.حالت Quirks از مرورگری به مرورگر دیگر متفاوت است. در اینترنت اکسپلورر ۶ و ۷، حالت Quirks سند را به گونه ای نشان میدهد که در نسخه ۵٫۵ IE مشاهده شده است. در مرورگرهای دیگر، حالت Quirks شامل مجموعه ای از انحرافات است که تقریبا از حالت استاندارد گرفته شده است (توضیح در زیر).

حالت استاندارد

در این حالت، مرورگرها تلاش میکنند که اسناد را با توجه به مشخصات به طور دقیق تری مطابقت دهند.  (اما هنوز به این وابسته است که تا چه حد این استانداردها در مرورگر اجرا شود).

حالت تقریبا استاندارد

فایرفاکس، سافاری و اپرا (نسخه ۷٫۵ و بالاتر) یک حالت سوم نیز اضافه کرده اند ، که حالت تقریبا استاندارد شناخته شده است. این حالت اندازه ی عمودی سلول های جدول را به طور سنتی و نه با دقت پیاده سازی میکند ، همانطور که در مشخصات CSS2 تعریف می شود. (نسخه های اینترنت اکسپلورر ۶ و ۷ به حالت تقریبا استاندارد نیاز ندارد، چرا که آنها در حالت استاندارد مربوطه اندازه عمودی سلولهای جدول را با توجه به مشخصات CSS2 با دقت پیاده سازی نمی کنند ).

بسته به نوع DOCTYPE تعریف شده و سطح جزئیات موجود در داخل DOCTYPE (به عنوان مثال، آیا شامل شناسه عمومی می باشد یا خیر)، مرورگرهای مختلف،حالت های مختلفی از لیست بالا ایجاد می کنند. سوئیچینگ DOCTYPE به وظیفه مبادله یک DOCTYPE به دیگری و یا تغییر سطح جزئیات در DOCTYPE به منظور هم محور کردن یک مرورگر برای ارائه در یکی از حالت های Quirks ، استاندارد و یا تقریبا استاندارد اشاره دارد.  HTML5 این حالت را “حالت Quirks محدود شده ” می نامد.

 نکته: اعلام < DOCTYPE!> همیشه باید به اسناد HTML اضافه شود، به طوری که مرورگر بداند در انتظار چه نوع سندی باید باشد .

تفاوت بین  HTML 4.01 و HTML5 :

در HTML 4.01،اعلام < DOCTYPE!>  به یک DTD اشاره دارد ، زیرا HTML 4.01 بر پایه SGML است. DTD قواعدی برای زبان نشانه گذاری مشخص می کند، که به مرورگر ها اطلاع میدهد، محتوا را به درستی ارائه دهند. در HTML 4.01 سه نوع اعلام <DOCTYPE! > مختلف وجود دارد. در حالیکه در HTML5 تنها یک اعلام وجود دارد. HTML5 بر پایه SGML نیست،در نتیجه به یک مرجع DTD نیاز ندارد.

چه از HTML استفاده کنید و چه از XHTML ، این ۳ حالت DOCTYPE را می بینید:

  1. Strict ( صریح )
  2. Transitional ( انتقالی )
  3. Frameset



DOCTYPE HTML 4.01 tutorial

What is DOCTYPE?

Document Type Declaration or DOCTYPE declares which version of HTML is being followed by the document in question. Each version of HTML has its own set of rules, exclusions and inclusions. If an HTML document follows the rules specified in a particular version of HTML, then it is called valid HTML document. It is always a good practice to design valid HTML pages. An invalid HTML page, fails to be read properly by a search engine, causing it a unpopular website.

In HTML version 4, there are three types of DOCTYPES can be used : strict,transitional and frameset.

In this tutorial, we will discuss all these categories with adequate examples to help you to understand how to declare a doctype in an HTML page and how a valid HTML page looks like. We will also see how to check the validity of an HTML page. But before that, we will discuss the doctype itself, rather than categories of doctype.

DOCTYPE comes at the top of an HTML document. all other elements come after it. In an HTML page, doctype declaration can come once only.

Here is a graphical representation of different sections of a Doctype declaration:

Pictorial presentation of HTML DOCTYPE

Click here to see the enlarged image.

dtd diagram

Example of HTML doctype declaration

  1. <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"  
  2. "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">  
  3. <html>  
  4. <head><title>w3resource tutorial</title></head>  
  5. <body>  
  6. <h1>we are learning html</h1>  
  7. <h2>we are learning html at w3resource.com.</h2>  
  8. <p>This section covers the introduction to html</p>  
  9. <p><a href="/index.php">Look here to get a list of the topics covered in  
  10. w3resource.com</a></p>  
  11. </body>  
  12. </html>  

In this example HTML code, at the top of the document, doctype is being declared.

We will see now, what are the different parts of the doctype means (each of the keywords mentioned in the left hand side of the : delimiter expresses a placeholder or field which may vary according to the declaration, and the description given on the right hand side of the : delimiter states about what does that field or place in the doctype declaration mean):

">HTML : This indicates the top level element type declared in the Doctype declaration.

Since this is an HTML document, so the top-level element is <html>.

PUBLIC : This indicates whether the identifier is a publicly accessible object (PUBLIC) or a system resource (SYSTEM) such as a local file or URL. HTML/XHTML DTDs are specified by PUBLIC identifiers, where as XML DTDs can be PUBLIC or SYSTEM.

- : A plus symbol indicates that the organization name that follows is ISO-registered. A minus sign indicates the organization name is not registered. The IETF and W3C are not registered ISO organizations and thus use a "-".

W3C : This is the "OwnerID" - a unique label indicating the name of the entity or organization responsible for the creation and/or maintenance of the DTD referenced by the DOCTYPE. The IETF and W3C are the two originating organizations of the official HTML/XHTML DTDs.

DTD: This is the "Public Text Class" - the type of object being referenced. There are many different keywords possible here, but in the case of an HTML/XHTML DTD, it is "DTD" - a Document Type Definition.

HTML 4.01 Transitional : This is the "Public Text Description" - a unique descriptive name for the public text (DTD) being referenced. If the public text changes for any reason, a new Public Text Description string should be created for it.

EN : This is the "Public Text Language"; the natural language encoding system used in the creation of the referenced object. It is written as an ISO 639 language code (uppercase, two letters.) HTML/XHTML DTDs are usually (always?) written in English ("EN".)

URL : This is the optional explicit URL to the DTD being referenced.

HTML 4.01 strict doctype

Description

This is strict version of HTML 4.01 doctype. HTML 4.01 Strict Doctype does not allow presentational attributes to be written within HTML Elements.It also does not support inclusion of Frames.

Example of HTML 4.01 strict doctype

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 strictl//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

HTML 4.01 strict doctype declaration does not allow frameset, target link to be included in the HTML document.

HTML 4.01 transitional doctype

Description

HTML 4.01 Transitional is a derivative of HTML 4.01 Strict doctype declaration, allowing users to use certain elements and attributes which are not allowed to be used in strict doctype.

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/transitional.dtd">

This is a doc type declaration for transitional doctype declaration.

HTML 4.01 frameset doctype

HTML 4.01 Frameset is a derivative of HTML 4.01 Transitional doctype declaration, allowing users to use frames. In an HTML document using Frameset doctype, body element is replaced by frameset element.

Here is how you can declare a frameset doctype in an HTML document.

Example of HTML 4.01 frameset doctype

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Frameset//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/frameset.dtd">

HTML 4.01 Validation

Description

If your HTML document contains HTML codes according to the rules specified by w3c, then your HTML document is called as a valid HTML document.

w3resource always encourage you to write valid HTML codes. Infact all the pages of w3resource.com are valid xhtml 1.0 pages.

There are several ways to check if your HTML code is valid.

If you search using "w3c validation ", it takes you to the validation service offered by w3c. There are three ways to check if your HTML code is valid in w3c validation service.

1) You can provide the url of your HTML document.

2) You can directly input the HTML code to be validated.

3.) You can upload the HTML file and check validation

w3c validation service not only checks if your HTML code is validated, but also offers suggestions to rectify if any portion of your HTML code is not satisfying the validation.


۲۷ فروردين ۹۶ ، ۰۴:۰۶ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهرداد کریمی علویجه

شناخت جامع از ویروس shortcut و راههای از بین بردن آن

ببینید تا زمانی که از ویندوز سون استفاده نمیشد خیلی از ویروسها برای انتقال خود از فلش مموری از فایلهای Autorun.inf استفاده میکردند ولی بعد از آمدن ویندوز ویستا و سون با وجود تنظیمات پیشفرض ویندوز دیگه یه جورایی استفاده از فایلهای Autorun برای تکثیر ویروسها بی فایده شد . چون در تنظیمات پیشفرض این ویندوزها با دابل کلیک بر روی درایو فلش مموری دیگر این فایل شما رو به سمت ویروس هدایت نمیکنه و ویروس سیستم شما رو آلوده نمیکنه . در نتیجه ویروسهای جدید از روشهای دیگری استفاده کردند که علاوه بر ویندوزهای قدیمی بر روی ویندوزهای جدید هم کار کنه . ویروسهای Shortcut ویروسهای مختلفی هستند . و نمیشه یک روش حذف برای همشون ارائه داد .


به عنوان یک کاربر ویندوز تقریبا همه ما با ویروس شورتکات مواجه شده ایم. ویروسی که بر اساس ویکی پدیا یک بدافزار است که در فایل های اساسی سیستم ذخیره می شود. این ویروس در نگاه اول چندان مشکل زا به نظر نمی رسد و در اغلب موارد با بی توجهی از کنار آن عبور می کنید؛ چون تصور می کنید که شورتکات فقط و فقط یک شورتکات است! اما به مرور زمان تاثیر این ویروس در بخش های مختلف سیستم نمودار می شود. کم کم تمام فایل ها و فولدر های سیستم متاثر از ویروس Shortcut به شورتکاتی جداگانه تبدیل می شوند و حتی دستگاه های متصل به سیستم نیز به این ویروس آلوده خواهند شد. بنابراین بهترین راه برای خلاص شدن از شر این ویروس شناسایی سریع آن و سپس استفاده از ترفندهای حذف همیشگی ویروس شورتکات از سیستم است


روش کار این ویروسها به اینگونه هست که ابتدا یک فولدر در فلش مموری شما ایجاد کرده و تمامی اطلاعات شما رو درون اون کپی میکنه و بعد اون فولدر رو مخفی میکنه . بعدش یک فایل Shortcut در ریشه فلش شما قرار میده و Icon اون رو به شکل درایو فلش مموری در میاره . پس شما عملا در حالت عادی در فلشتون جز یک Shortcut که به شکل درایو هم هست چیز دیگری نمیبینید . شما با اجرای اون فایل Shortcut به سمت اون فولدر مخفی که تمام اطلاعات فلشتون در اون قرار داره هدایت میشید پس به هدف خود میرسید اما در کنار انجام چنین کاری فایل ویروس هم یک بار بطور نامحسوس اجرا میشه و کار خودش رو انجام میده و به این صورت هم شما به هدفتون میرسید و هم سازنده ویروس به هدفش رسیده است . حتما با این ویروس آشنا هستید. این ویروس به صورت خودکار بر روی فلش شما میانبر هایی (Shortcut) ایجاد می کند و داده های اصلی موجود در فلش را پنهان می کند. متاسفانه بسیاری از کامپوتر هایی که در مراکز عمومی مانند دانشگاه و … وجود دارند این ویروس را دارند و با یک بار زدن فلش به آن ها فایل های شما پنهان خواهند شد.


ویروس شورتکات ویروس کم حجم و مزاحمی است که اغلب در کامپیوتر های شخصی موجود بوده و باعث میشود فایل های موجود در آن درایو به صورت شورتکات نشان داده شوند. 


ویروس shortcut یکی از آن ویروس های دردسرساز و مزاحم است که علاقه فراوانی به نفوذ در فلش مموری ها و کارت های حافظه دارد. تروجانی که مسبب این اتفاقات است Trojan.Win32.VBKrypt.cvcu نام دارد.

آموزش حذف ویروس شورتکات Shortcut از فلش مموری

اگر شما قوی ترین آنتی ویروس دنیا را هم روی سیستم خودتان داشته باشید نمی توانید اثر ویروس شورتکات را از بین ببرید و فقط می تونید خود ویروس shortcut رو از بین ببرید و جلوی انتشار بیشترش رو بگیرید پس خود شما باید اطلاعات فلش مموری را بازگردانی کنید.

انواع و اقسام ویروس شورتکات

به طور کلی در ویندوز ۷ ، ۸ و ویندوز ۱۰ بر اساس محل قرارگیری سه نوع ویروس شورتکات وجود دارد:

ویروس شورتکات درایو

این ویروس کل درایو قابل حمل را تحت تاثیر خود قرار داده و همان طور که از نام آن مشخص است یک شورتکات از درایو می سازد. این درایو نه تنها فلش مموری یا USB بلکه می تواند هارد اینترنال یا اکسترنال باشد. این تروجان زمانی وارد سیستم می شود که درایو قابل حمل را وارد کنید. بلافاصله بعد از ورود دستگاه فایل ها طبقه بندی می شوند تا شورتکات مربوطه ساخته شود. مسلما  بعد از ساخته شدن شورتکات تنها راه برای باز کردن درایو کلیک روی شورتکات است. با کلیک روی ویروس شورتکات عوامل مخرب خارج شده و نتیجه آن در آینده می تواند جاسوسی اطلاعات موجود در کامپیوتر شما باشد.

ویروس شورتکات فایل

این ویروس از فایل برنامه های نصب شده شورتکات می سازد، زمانی که ویروس خارج شود صدمات زیادی را به فایل مربوط به برنامه وارد می کند و به صورت خودکار تکثیر خواهد شد.

ویروس شورتکات فولدر

این ویروس فایل های مختلف موجود در فولدر را طبقه بندی کرده و از آن ها یک شورتکات می سازد. ویروس شورتکات فولدر نسبت به دو نوع دیگر چندان خطرناک نیست؛ اما با هر بار باز کردن شورتکات ویروس در محیط کامپیوتر پخش می شود. به علاوه می تواند اطلاعاتی را به صورت خودکار داخل فولدر آپلود کند یا تغییرات خاصی را انجام دهد.



راههای حذف این ویروس از سیستم شما به دو راه بدون نرم افزار و با نرم افزار انجام خواهد شد :


بدون نرم افزار :


شما با دستور زیر میتونید فایلهای موجود ( از جمله ویروس ) رو در فلش مموری خودتون از حالت مخفی خارج کنید بعد با استفاده از windows explorer و ساختار درختی آن فلش مموری خودتون رو باز کنید . میبینید که جدا از فایل Autorun.inf و چند فایل دیگه ، یک فولدر هم وجود داره . اون فولدر رو باز کنید اطلاعات فلش مموری شما در اون فولدر ریخته شده . اطلاعات و فایلهاتون رو به مسیر مورد نظر خودتون انتقال بدید و فایلهای Autorun.inf ، desktop.ini و دیگر فایلهای که تا به حال در فلشتون دیده نمیشد و الان دارید میبینید و همچنین فایل Shortcut رو از ریشه درایو حذف کنید ( هرگز روی Shortcut دابل کلیک نکنید ) . اضافه کنیم که این روش تنها زمانی بصورت پایدار ویروس رو از فلش مموری حذف میکنه که سیستم شما آلوده به این ویروس نباشه ، در غیر این صورت دوباره ویروس به فلش شما انتقال پیدا میکنه و باز روز از نو روزی از نو )
دستور کامند به شکل زیر هستش :


*:
Attrib –s –h /s /d

و به جای * نام درایو مد نظرتون (فلش مموری) رو میگذارید ، مثلا اگر فلش مموری شما در درایو G قرار داره به اینصورت مینویسید:


G:
Attrib –s –h /s /d

راهکار دوم  دستی :


۱.     ابتدا آنتی ویروس بر روی کامپوترتان نصب کنید و فلش را اسکن کنید

۲.     فلش را باز کرده و همه فایل های میانبر را پاک کنید

۳.     در تیظیمات پوشه ویندوز (Folder options) گزینه Show Hidden System Files and Folders را فعال کنید

۴.     بر روی Start کلیک کرده و در کادر پایینی CMD را وارد کنید و Enter بزنید

۵.     در صفحه مشکی که باز می شود متن زیر را تایپ کنید. فقط دقت کنید که حرف G را با نام درایو فلش در کامپیوتر خودتان عوض کنید.

attrib -H -S G:\*.* /S /D /L

۶.     حال فلش خود را باز کنید و خواهید دید که فایل ها و فولدر های شما سر جایشان قرار دارند.

 

آموزش تصویری به عنوان راهکار سوم :



انواع این ویروس

ویروس Shortcut دو نوع است، نوع اول که فراگیرتر است فلش درایو را تبدیل به یک Shortcut می کند و نوع دوم فایل ها و پوشه ها را Shortcut می کند.

نوع اول که حاصل کار یک تروجان است همه فایل ها و پوشه ها را در یک پوشه مخفی قرار می دهد و برای دستیابی به آن پوشه یک Shortcut از اسم فلش درایو ایجاد می کند (تصویر زیر). برای دسترسی به فایل ها و پوشه هایتان به جز کلیک کردن روی این Shortcut راه چاره دیگه ای ندارید و با این کار ویروس شروع به نصب نرم افزارهای مخرب و جاسوسی می کند و مهمتر از همه ممکن است اطلاعات مالی شما را هم به سرقت ببرد.

پاک کردن ویروس Shortcut

نوع دوم این ویروس که ترکیبی از تروجان و کرم است از هر فایل و پوشه شما یک Shortcut ایجاد کرده و پوشه ها و فایل های اصلی را مخفی می کند (تصویر زیر). برای دستیبابی به پوشه ها و فایل هایتان راهی به جز کلیک بر این Shortcut ها نخواهید داشت و با این کار ویروس خود را تکثیر و شروع به نصب نرم افزارهای مخرب می کند و ممکن است اطلاعات مالی شما را نیز به سرقت ببرد.

پاک کردن ویروس Shortcut

بهترین راه برای جلوگیری از آلوده شدن به این ویروس

متاسفانه ، اکثر آنتی ویروس ها قادر به شناسایی این تروجان نیستند و بهترین کار این است که روش زیر را دنبال کنید.

•    فلش را از طریق اتوران یا مای کامپیوتر باز نکنید.

پاک کردن ویروس Shortcut

•    فلش را از طریق نوار اکسپلورر باز کنید یا حرف اختصاص داده شده به فلش را در آدرس بار تایپ کنید.

 

پاک کردن ویروس Shortcut

 

راهکارهای فوق برای جلوگیری از آلوده شدن به این ویروس  هستند.

 

اما ممکن است کامپیوتر شما آلوده نشده باشد ولی یک فلش آلوده را به سیستم متصل کرده باشید و متوجه Shortcut بودنش شوید. برای حل مشکل فلش باید راهکار زیر را مرحله به مرحله انجام دهید.
۱) با زدن دکمه ترکیبی استارت منو + R به طور همزمان پنچره Run را باز کنید.

پاک کردن ویروس Shortcut

۲) در قسمت Open عبارت «cmd» را تایپ کنید.

پاک کردن ویروس Shortcut

۳) با تایپ حرف اختصاص داده شده به درایو یا فلش به مسیر درایو بروید. (فرض کنید حرف اختصاص داده شده به درایو L باشد باید تایپ کنید l: و اینتر را بزنید).

پاک کردن ویروس Shortcut

۴) ابتدا دستور زیر راتایپ کنید (اگر با پیغام File not found – autorun.inf مواجه شدید، مرحله ۵ نیازی نیست و مستقیم به مرحله شش بروید).
attrib -s -r -h -a autorun.inf
۵) سپس دستور زیر تایپ کنید.
erase /q/s/f autorun.inf
۶) در آخر نیز این دستور را تایپ کنید.
attrib -s -r -h -a *.* /d /s

توجه کنید که بین دستورات یک فاصله قرار دارد و بین علامت منفی (-) و حروف بعد از آن فاصله ای وجود ندارد. برای اینکه در اجرای دستورات اشتباه نکنید بهتر است دستورات را کپی کرده و در cmd آنها را Paste کنید و سپس اینتر را بزنید.

بعد از اجرای این دستورات فایل های داخل پوشه در یک پوشه بی نام در درایو ظاهر می شوند و می توانید Shortcut درایور را حذف کنید و اطلاعات داخل فایل بی نام را Cut و در جای مناسب مثلا صفحه اصلی فلش پیست کنید.

این توضیحات ضروری نیستند و اگر باعث سردر گمی شما می شوند آنها را نادیده بگیرید و فقط در جهت بالا بردن اطلاعات شما هستند
attrib خواص فایل را با توجه به مولفه های بعد از آن نمایش یا تغییر می دهد
– برای کم کردن خاصیت استفاده می شود.(ما از این دستور برای حذف خصوصیات مد نظرمان استفاده کردیم)
+ برای اضافه کردن خاصیت استفاده می شود.
s یعنی فایل مخفی سیستمی
r یعنی فایل فقط خواندنی
h یعنی فایل مخفی
a یعنی فایل آرشیو
/d یعنی فولدرها هم برای اجرای دستور در نظر بگیر
/s یعنی تمام فایل های مسیر فعلی و تمام فایل های زیر شاخه مسیر فعلی را برای اجرای دستور در نظر بگیر
erase پاک کردن یک فایل یا بیشتر
/s همان معنی در دستور قبلی را دارد و تمام زیرشاخه ها را برای پاک کردن فایل مورد نظر جستجو می کند
/q بدون پرسیدن سوال آیا مطمئن هستید اقدام به پاک کردن فایل موردن نظر می کند
/f فایلی که فقط خواندی باشد هم مجبور به پاک شدن می کند

روش حذف با استفاده از نرم افزار :


روش های حذف ویروس شورتکات از ویندوز ، ۷ ، ۸ و ۱۰

اولین کار برای حذف این ویروس مراقبت از فایل های متاثر از ویروس شورتکات می باشد. به این منظور باید:

  1. autoplay یا نمایش خودکار دستگاه های ورودی مثل USB را غیرفعال کنید.
  2. برای باز کردن فولدر، درایو یا فایلی که هم اکنون شورتکات آن ساخته شده است روی آن دوبار کلیک نکنید. این کار فقط باعث گسترش ویروس شورتکات خواهد شد. در عوض روی آن راست کلیک کرده و با انتخاب گزینه Explore اطلاعات را بدون پخش کردن ویروس بررسی نمایید.

بعد از مراقبت از فایل ها برای پیشگیری از صدمات بیشتر مطابق با روش های زیر برای حذف ویروس شورتکات از کامپیوتر خود اقدام نمایید:

حذف ویروس شورتکات با برنامه UsbFix

UsbFix نرم افزار رایگانی است که با استفاده از آن می توانید تمام دستگاه های آلوده به ویروس شورتکات نظیر دوربین، موبایل، کامپیوتر و …را اسکن کنید. این برنامه با بیش از ۵ میلیون بار دانلود یکی از مورد اعتماد ترین برنامه های کم حجم و سبک برای پاک کردن ویروس شورتکات می باشد.

برخی از قابلیت های برنامه:

  • Vaccinate: با این گزینه فایل autorun.inf جدیدی در دستگاه های قابل حمل ایجاد می شود که از ورود و تکثیر ویروس شورتکات جلوگیری می کند.
  • Repair: با این گزینه فایل های آسیب دیده را تعمیر کرده و یا فایل های مخفی شده را مشاهده نمایید.
  • Back-Up: برای بک آپ گیری از اطلاعات پیش از نابود کردن ویروس شورتکات کاربردی است.

نحوه استفاده از UsbFix:

  1. برنامه را دانلود کنید
  2. USB، هارد اکسترنال و… که حاوی ویروس شورتکات هستند را وصل کنید
  3. برنامه UsbFix را اجرا نمایید
  4. روی Deletion کلیک کنید تا ویروس حذف شود و سپس سیستم را ری استارت نمایید

از بین بردن ویروس شورتکات با ابزار پاک کردن تروجان ها

ابزار پاک کردن تروجان ها یک کد اختصاصی است که با استفاده از ویروس شورتکات به طور کلی حذف می شود. در این روش استفاده از فایل fixfolder.vbs پیشنهاد می شود. فیکس فولدر یک برنامه ساختاری حاوی یک لوپ می باشد که قادر است فولدر شورتکات را شناسایی نماید و آن را با فولدر اصلی جایگزین کند.

استفاده از ابزار پاک کردن تروجان ها

توسط اسکریپ زیر خاصیت تمامی فولدر های درایو از جمله مخفی شدن آنها که توسط ویروس شورت کات مخفی شدن به حالت عادی خود باز می گردد.

اسکریپت Fixfolder & Trojorm tool را دانلود و داخل درایو ویروسی کپی کنید. آن را انتخاب نمایید و سپس روی آن راست کلیک نمایید تا با برنامه نوت پد و یا هر برنامه ویرایشگر کد دلخواهتان باز شود. در اسکریپت مربوطه کاراکتر H را پاک کرده و نام درایو ویروسی را جایگزین کنید.

پس از جایگزین کردن نام درایو ctrl + s را برای ذخیره کردن تغییرات بزنید و فایل جدید را اجرا کنید.

بازیابی فایل های اصلی با برنامه WinRAR

تجربه ثابت کرده است فایل های ویروس شورتکات بلافاصله بعد از باز کردن درایو، فایل یا فولدر ویروسی شده به حالت فشرده در می آیند تا از دید ما مخفی شوند. بنابراین هرگاه یک فلش مموری آلوده به سیستم وصل شود هیچ گاه متوجه نخواهید شد مگر از قبل بدانید چگونه بصورت ایمن به محتویات یک فلش داریو ویروسی دسترسی پیدا کنید.

نرم افزار WinRAR اجازه فشرده شدن را به بدافزارها و ویروس ها نمی دهد و بنابراین ابزار مناسبی برای بازیابی فایل های اصلی می باشد.

برای حذف ویروس شورتکات سیستم خود با استفاده از نرم افزار WinRAR مطابق زیر عمل کنید:

  1. WinRAR را باز کنید تا در آن فایل های خود را مشاهده نمایید
  2. تمام فایل های مدنظرتان را انتخاب کرده، روی آن ها راست کلیک کنید و گزینه  Add Files to Archive را انتخاب نمایید. سپس یک نام نظیر USB Drive Backup.rar انتخاب کنید تا آرشیو جدیدی از تمام فایل های ویروسی ساخته شود
  3. از طریق آیکن Computer سیستم درایو ویروسی شده را باز کنید. در این درایو آرشیو ساخته شده را خواهید دید. روی آن راست کلیک کرده و Cut را انتخاب کنید. آرشیو را جایی ذخیره کنید که مطمئن باشد
  4. Computer  را مجددا باز کنید و این بار روی درایو ویروسی راست کلیک کرده و Format و سپس Quick Format را انتخاب کنید. نهایتا آرشیو ساخته شده را از حالت فشرده خارج کنید تا به درایو مربوط برگردند

پاک کردن ویروس شورتکات با فایل Kill Amvo Virus USB

Kill Amvo Virus USB یک فایل VBScript است که طوری کد نویسی شده است که کل سیستم را اسکن می کند و قادر است در ۳۰ ثانیه فایل های ویروسی را پیدا و حذف نماید. توجه کنید که این فایل یک نرم افزار نیست؛ بلکه یک اسکریپت از پیش برنامه ریزی شده و کد نویسی شده است که قادر است فایل های ویروس شورتکات را از بین ببرد.

تنها کاری که باید انجام دهید دانلود این اسکریپت خارج کردن از حالت zip و سپس اجرا آن است. اسکریپت به صورت خودکار کار خود را انجام خواهد داد. حین انجام فرآیند از بین بردن ویروس شورتکات هر ۵ دقیقه یک بار پنجره ای نمایش داده می شود که فقط باید روی OK کلیک کنید.

از بین بردن ویروس شورتکات سیستم با دستور CMD

CMD همان خط فرمان ویندوز است. خطی میانبر که معمولا خروجی آن انجام عملیات مختلف در ویندوز را ساده تر و سریع تر می کند. برای حذف ویروس شورتکات از طریق CMD به روش زیر عمل کنید:

USB یا فلش مموری ویروسی را به سیستم وصل کنید

از طریق منو استارت Run را و سپس داخل پنجره ای که باز می شود cmd را تایپ کنید

کد زیر را در پنجره ای که باز شد وارد کنید:

ATTRIB -H -R -S /S /D G:\*.*

کاراکتر G را مطابق با نام درایو USB خود تغییر دهید.

در این کد Attrib مربوط به attribute، کاراکتر H برای ظاهر کردن فایل های مخفی در درایو، R برای ساخت پن درایو، S برای جلوگیری از ملحق شدن فایل های USB به سیستم شما و G نیز همان طور که گفته شد همان نام درایو USB خواهد بود که باید مطابق با سیستم شما عوض شود.

از بین بردن ویروس شورتکات با فایل bat

فایل bat یک فایل کدنویسی شده است که حاوی اسکریپت های قابل فشرده سازی می باشد. این فایل دقیقا مثل VBScript اگر اجرا شود کار خاصی انجام می دهد و ویروس شورتکات را غیرفعال می سازد.

برای حذف ویروس شورتکات با استفاده از فایل bat:

  1. نرم افزار نوت پد را باز کنید
  2. کد زیر را در برنامه پیست کرده و از مسیر  Save As -> All Files -> .bat extension آن را با پسوند .bat ذخیره کنید.

@echo off attrib -h -s -r -a /s /d G:*.* @echo complete
در این کد کاراکتر G باید با نام  درایو جایگزین شود.

از بین بردن ویروس Shortcut کامپیوتر از طریق رجیستری ویندوز

از طریق رجیستری ویندوز می توان بررسی کرد آیا ویروس شورتکات وارد سیستم شده است و اگر وارد شده آن را به طور کلی حذف کرد.

برای ورود به ریجستری Task Manager را باز کنید. روی تب Processes کلیک کنید، exe. را پیدا کرده و سپس End Process را انتخاب کنید.

پنجره Run را با کلید Win + R باز کنید. regedit را تایپ نمایید تا وارد Registry Editor شوید.

مسیر HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Run را به ترتیب طی کنید و به دنبال کلید رجیستری odwcamszas بگردید. سپس آن را Delete کنید.

پاک کردن ویروس شورتکات با جسجتو حذف فایل های مخرب VBS از پوشه Temp ویندوز

حال ممکن است برخی از اسکریپت های ویورس شورت کات در همین پوشه جای گفته باشند و نیاز باشد شما به صورت دستی به دنبال آنها بگردید و فایل های مخرب را حذف نمایید ، توجه کنید که پاک کردن همه فایل های این پوشه نیز آسیبی به سیستم شما نمیزند و ممکن است در حین پاک کردن برخی از فایل ها به دلیل استفاده آنها توسط سیستم با خطا فایل غیر قابل حذف مواجه شوید که در این مواقع از فایل مورد نظر (از طریق گزینه skip) رد شوید

  1. برای شروع run را در استارت منو تایپ و گزینه مورد نظر را باز کرده و %temp% را در آن تایپ کنید. اینتر را بزنید تا فولدر فایل های موقت باز شود.
  2. در این فولدر به دنبال فایل های  vbs. بگردید و سپس آن را دیلیت کنید
  3. مجددا Run را باز کنید و این بار  msconfig را تایپ نمایید. به تب Startup بروید. و تیک گزینه nkvasyoxww.vbs این قسمت قرار برداید و تغییرات را ذخیره کنید.

حذف کامل ویروس شورتکات فلش مموری و ویندوز با ابزار Shortcut Virus Remover

Shortcut Virus Remover ابزار کاربردی دیگری است که برای حذف همیشگی ویروس شورتکات در سیستم به کار می رود. این ابزار هم دقیقا مثل اسکریپت های دیگری است که با اجرا آن می توان فعالیت ویروس شورتکات را متوقف نمود.



۲۲ فروردين ۹۶ ، ۱۶:۳۲ ۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهرداد کریمی علویجه

بازگویی مطالب اضافی در مورد نوار پیشرفت

کد ساخت نوار پیشرفت همراه با توضیحات لازم

با سلام خدمت شما دوستان در این پست شما میتونید کد نوار پیشرفت (progress bar ) رو دریافت کنید سعی کردیم برای شما توضیحات تکمیلی درباره این ابزار رو بیان کنیم تا بتونید تا حدودی این ابزار رو ویرایش کنید پس در ادامه مطلب همراه ما باشید …

پیش نمایش

شما با دیدن فایل های کمکی زیر می توانید آموزشتان را تکمیل کنید:

فایل تصویری اول

فایل تصویری دوم


برای اینکه این کد رو بهتر توضیح بدیم به سه قسمت تقسیم میکنیم قسمت کد های جاوا اسکریپت , سی اس اس و اچ تی ام ال

کد زیر که یک تکه کد جی کوئری میباشد باید در قالب شما و در قسمت هد شما یعنی بعد از تگ < head >یا قبل از < /head > قرار گیرد لطفا این کد را ویرایش نفرمایید
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<script type="text/javascript" src="http://dl.1learn.ir/admin/posts/greenpb/jquery.min.js"></script>
    <script>
        $(function() {
            $(".meter > span").each(function() {
                $(this)
                    .data("origWidth", $(this).width())
                    .width(0)
                    .animate({
                        width: $(this).data("origWidth")
                    }, 1200);
            });
        });
</script>
این کد زیر را نیز باید در قسمت هد قالب خود مانند حالت بالا قرار دهید حالا برای ویرایش این ابزار شما باید به نکات زیر توجه کنید
در خط سوم شما میتوانید مقدار 450 را هر مقدار دلخواه خود وارد کنید این مقدار طول کل ابزار شما میباشید که در مواقعی کاربردی است که ابزار دراز یا کوتاه میباشید و شما میخواهید متناسب با مکان خود آن را ویرایش کنید
نکته دوم ان است که شما میتوانید با عوض کرن مفدار 20 در خط ششم عرض ابزار خود را نیز تنظیم کنید
و نکته سوم اینکه برای فاصله دادن از سمت های بالا راست چپ و پایین به ابزار خود مقدار های عددی موجود در خط 8 را ویرایش کنید
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
<style>
        #green{
             width: 450px;
         }
        .green {
            height: 20px;
            position: relative;
            margin: 5px 0px 5px 0px;
            background: #555;
            -moz-border-radius: 25px;
            -webkit-border-radius: 25px;
            border-radius: 25px;
            padding: 7px;
            -webkit-box-shadow: inset 0 -1px 1px rgba(255,255,255,0.3);
            -moz-box-shadow   : inset 0 -1px 1px rgba(255,255,255,0.3);
            box-shadow        : inset 0 -1px 1px rgba(255,255,255,0.3);
        }
        .green > span {
            display: block;
            height: 100%;
               -webkit-border-top-right-radius: 8px;
            -webkit-border-bottom-right-radius: 8px;
                   -moz-border-radius-topright: 8px;
                -moz-border-radius-bottomright: 8px;
                       border-top-right-radius: 8px;
                    border-bottom-right-radius: 8px;
                -webkit-border-top-left-radius: 20px;
             -webkit-border-bottom-left-radius: 20px;
                    -moz-border-radius-topleft: 20px;
                 -moz-border-radius-bottomleft: 20px;
                        border-top-left-radius: 20px;
                     border-bottom-left-radius: 20px;
            background-color: rgb(43,194,83);
            background-image: -webkit-gradient(
              linear,
              left bottom,
              left top,
              color-stop(0, rgb(43,194,83)),
              color-stop(1, rgb(84,240,84))
             );
            background-image: -moz-linear-gradient(
              center bottom,
              rgb(43,194,83) 37%,
              rgb(84,240,84) 69%
             );
            -webkit-box-shadow:
              inset 0 2px 9px  rgba(255,255,255,0.3),
              inset 0 -2px 6px rgba(0,0,0,0.4);
            -moz-box-shadow:
              inset 0 2px 9px  rgba(255,255,255,0.3),
              inset 0 -2px 6px rgba(0,0,0,0.4);
            box-shadow:
              inset 0 2px 9px  rgba(255,255,255,0.3),
              inset 0 -2px 6px rgba(0,0,0,0.4);
            position: relative;
            overflow: hidden;
        }
        .green > span:after, .animate > span > span {
            content: "";
            position: absolute;
            top: 0; left: 0; bottom: 0; right: 0;
            background-image:
               -webkit-gradient(linear, 0 0, 100% 100%,
                  color-stop(.25, rgba(255, 255, 255, .2)),
                  color-stop(.25, transparent), color-stop(.5, transparent),
                  color-stop(.5, rgba(255, 255, 255, .2)),
                  color-stop(.75, rgba(255, 255, 255, .2)),
                  color-stop(.75, transparent), to(transparent)
               );
            background-image:
                -moz-linear-gradient(
                  -45deg,
                  rgba(255, 255, 255, .2) 25%,
                  transparent 25%,
                  transparent 50%,
                  rgba(255, 255, 255, .2) 50%,
                  rgba(255, 255, 255, .2) 75%,
                  transparent 75%,
                  transparent
               );
            z-index: 1;
            -webkit-background-size: 50px 50px;
            -moz-background-size: 50px 50px;
            -webkit-animation: move 2s linear infinite;
               -webkit-border-top-right-radius: 8px;
            -webkit-border-bottom-right-radius: 8px;
                   -moz-border-radius-topright: 8px;
                -moz-border-radius-bottomright: 8px;
                       border-top-right-radius: 8px;
                    border-bottom-right-radius: 8px;
                -webkit-border-top-left-radius: 20px;
             -webkit-border-bottom-left-radius: 20px;
                    -moz-border-radius-topleft: 20px;
                 -moz-border-radius-bottomleft: 20px;
                        border-top-left-radius: 20px;
                     border-bottom-left-radius: 20px;
            overflow: hidden;
        }
 
        .animate > span:after {
            display: none;
        }
 
        @-webkit-keyframes move {
            0% {
               background-position: 0 0;
            }
            100% {
               background-position: 50px 50px;
            }
        }
 
    </style>
و در پایان کد زیر را در هر مکان از قالب یا پست های خود که دوست دارید استفاده کنید فقط به نکات زیر توجه کنید
در قطعه کد دوم هر مقداری را که در خط سوم قرار دادید همان مقدار را نیز برای این کد در خط دوم وارد کنید این به آن خاطر است که برخی از سیستم های وبلاگ دهی مشکل ایجاد میکنند لذا با این کار قطعا این مشکل برطرف خواهد شد
و نکته پایانی و مهم تر از همه اینکه مقدار درصد پیشرفت را در خط چهارم به جای مقدار 50 وارد کنید

1
2
3
4
5
6
7
<!-- طراحی توسط یک لرن http://www.1learn.ir-->
<div id="green" style="width:450px;">
<div class="green animate">
<span style="width: 50%"><span>
</div>
</div>
<!-- طراحی توسط یک لرن http://www.1learn.ir-->

۱۹ فروردين ۹۶ ، ۱۰:۲۶ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهرداد کریمی علویجه

دانلود رایگان ویدیوی راهنمای ساخت نوار پیشرفت Progress Bar

فیلم آموزش ساخت ProgressBar در سی شارپ به زبان فارسی

سی شارپ (C#) یک زبان برنامه نویسی شی گرا است که توسط شرکت مایکروسافت ساخته شده و ترکیبی از قابلیتهای خوب ++C و avaJ است.اگر با این دو زبان آشنایی دارید این شانس را دارید زبان سی شارپ را راحت یاد بگیرید. این زبان به قدری راحت است که هم کسانی که قبلا برنامه نویسی نکرده اند و هم دانش آموزان می توانند راحت آن را یاد بگیرند.

همان طور که میدانید ایجاد یک نوار پیشرفت با همان ProgressBar یکی از موارد پر کاربرد در ساخت نرم افزار به زبان #C است . برای کاربران یک نرم افزار دانستن اینکه میزان پیشرفت یک عملیات در نرم افزار چقدر است امر مهمی محسوب میشود و همچنین ProgressBar به نرم افزار شما زیبایی میدهد . پس ساخت ProgressBar امر مهمی در ساخت یک نرم افزار به زبان سی شارپ به حساب می آید.

در این فیلم ویدوئویی شما نحوه ایجاد یک کنترل سفارشی ProgressBar را با UserControl فرا خواهید گرفت .

آنچه شما در فیلم آموزش ProgressBar در سی شارپ یاد خواهید گرفت :

– نحوه ایجاد یک کنترل سفارشی

آموزش  User Control

ایجاد ProgressBar در سی شارپ به صورت عمودی و افقی

» دانلود فیلم آموزش ساخت ProgressBar در سی شارپ – قسمت اول

» دانلود فیلم آموزش ساخت ProgressBar در سی شارپ – قسمت دوم

دانلود سورس آموزش ساخت ProgressBar در سی شارپ

۱۹ فروردين ۹۶ ، ۱۰:۲۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهرداد کریمی علویجه

نوار پیشرفت و یا Progress Bar چیست? و چه کاربردی دارد؟

سلام و تشکر از شما دوستان و استاد عزیز

نوار پیشرفت و یا Progress Bar چیست ؟

ما انسان ها در ذات خودمون و به صورت ناخودآگاه مقداری کنجکاوی داریم . به عنوان مثال شما برای یک مصاحبه کاری به یک شرکت طراحی وب دعوت میشید . در اونجا مسول مربوطه با شما صحبت هایی انجام میده و شما فرم درخواست اشتغال رو تکمیل میکنید و به شما در آخر مصاحبه اعلام میشه که فرم شما بررسی و در صورتی که جزء اولویت های ما باشید باهاتون تماس میگیرم !

از زمانی که شما از اون شرکت خارج میشید تا زمانی که با شما تماس برقرار بشه برای همکاری بیشتر ، شما مدام از خودتون سوال میکنید که آیا من مورد پذیرششون هستم ؟ فکر میکنی کی باهام تماس بگیرن ؟ اصلا رزومه منو مطالعه کردند ؟ و سوالات عجیب و غریب دیگه و اگر به صورت مجازی یک نوار نمایشگری بود که روند بررسی رزومه شما رو روز به روز به شما اطلاع میداد مسلما شما روزهارو به راحتی می گذروندید تا زمان نتیجه . در دنیای کامپیوتر و دنیای مجازی ، این مسئله حقیقت پیدا کرده و شما با هر عملیات در ویندوز و یا وب با یک نوار پیشرفت و یا Progress Bar رو به رو میشید که به شما میزان پیشرفت عملیات و یا اون پروسه رو نشون میده .

progress

یا به عبارت بهتر منظور از نوار پیشرفت و یا Progress Bar المنتی هست که در وب سایت ها برای به نمایش گذاشتن مقدار انجام شدن یا نشدن عملیات مربوطه مورد استفاده قرار میگیره .

این مسئله در مرورگرها نیز قبلا وجود داشت و میزان پیشرفت در بازشدن وب سایت مربوطه رو به شما نمایش میداد همینطور در وب سایت هایی که به صورت Ajax اطلاعات رو بارگزاری میکنند کاربرد بسیار زیادی داره چون اولا شما به مخاطب احترام گذاشتید که از روند انجام عملیات اونو هر لحظه مطلع میکنید و اینکه به مخاطب اطلاع رسانی میکنید که تا چه میزان از زمان می بایست منتظر باشه تا عملیات مربوطه انجام بشه .

این المنت از اهمیت بالایی در صفحاتی که قرار هست عملیاتی در اونها و در پشت پرده سایت انجام بشه برخوردار هست که البته به شکل ها و طرح های متنوعی طراحی و پیاده سازی میشن . در زیر میتونید ۲۵ نمونه خلاقانه از این المنت رو مشاهده و از طریق سایت های premiumpixels.com و ۳۶۵psd.com برخی از اونها رو دانلود کنین .لازم به توضیحه که این فایل های PSD به صورت رایگان در اینترنت توسط طراح ارائه شده و از لحاظ کپی رایت هیچ ممنوعیتی نداره .

38736988093697124808.jpg16747642147799933362.jpg91494093532655995292.jpg12621683641243567683.jpg05619068184009532677.jpg23351745791478993889.jpg21893855156396221928.jpg36639314957855514854.jpg42170000290281448364.jpg26399846092674840965.jpg61379659318695884735.jpg96446904429309971622.jpg46964643723358017896.jpg36264277281745791202.jpg91340994966719793159.jpg98250849820645195660.jpg98364362288571236154.jpg71571550842467682027.jpg54007676551137591845.jpg15404277977620135322.jpg52378761252712039904.jpg76234439365199604533.jpg43772316565898973645.jpg17607254024268961464.jpg

امیدوارم این نوشته هم تونسته باشه اطلاعات مفید و پرکاربردی رو در اختیار شما همراهان عزیز قرار بدهد

۱۹ فروردين ۹۶ ، ۱۰:۲۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهرداد کریمی علویجه

متوقف کردن متن یا تصویر متحرک هنگام ایستادن موس در تگ marquee

برای اینکار باید این قطعه کد رو به تگ <marque> در HTML اضافه کنیم

onmouseover="this.stop();" onmouseout="this.start();

به عنوان مثال می توان از این کد به این روش استفاده کرد :

<marquee onmouseover="this.stop();" onmouseout="this.start();">
your content
</marquee>

البته ممکن است توی همه ی مرورگر ها از جمله اینترنت اکسپلورر کار نکنه که باید  از کد jquery زیر استفاده کنید.

۱۹ فروردين ۹۶ ، ۱۰:۱۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهرداد کریمی علویجه

تغییر رنگ زرد ( پیش فرض ) تگ mark در html 5

<Mark>

این تگ جهت هایلایت کردن کلمه ای یا قسمتی از متن استفاده می شود، به طوریکه آن متن یا کلمه با گرفتن پس زمینه ای (به صورت پیشفرض زرد رنگ) یک حالت برجسته و متمایز از مابقی متن می گیرد.

به مثال زیر دقت کنید :

<p>In 2009, Facebook made a bold grab to own everyone’s content, forever. This is the text they put in their terms of service:
You hereby grant Facebook an <mark>irrevocable, perpetual,
non-exclusive, transferable, fully paid, worldwide license</mark> (with the
right to sublicense) to <mark>use, copy, publish</mark>, stream, store,
retain, publicly perform or display, transmit, scan, reformat, modify, edit,
frame, translate, excerpt, adapt, create derivative works and distribute
(through multiple tiers), <mark>any user content you post</mark>
</p>
نتیجه در مرورگر :
این تگ معمولا برای علامت زدن کلمات مهم تر در یک متن استفاده می شود. در ضمن شما می توانید با استفاده از css، رنگ زرد را به رنگ دلخواهتان تغییر دهید به طور مثال :
mark {
  background-color: #f00;
  color: #fff;
  padding: 0 5px;
  border-radius: 5px;
}
نتیجه در مرورگر :

با تشکر از استاد قالیجایی

۱۹ فروردين ۹۶ ، ۱۰:۱۳ ۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهرداد کریمی علویجه

چرا باید از DOCTYPE در HTML استفاده کنیم؟

آیا تا به حال در مورد سایت یا وبلاگ خود به مشکلاتی حل نشدنی برخورده اید که با وجود صرف ساعت ها وقت و انرژی نتوانسته باشید آنها را حل کنید؟ البته که در بیشتر موارد این چنین بوده، صرف نظر از اینکه یک برنامه نویس با تجربه یا یک کاربر عادی وب باشیم، همه به نوعی با این نوع مشکلات روبرو شده ایم و کماکان می شویم، برخی از این مسائل به دلایلی مثل خطا در کدنویسی یا جا انداختن تگ ها به فرض در ترسیم یک جدول (table) ممکن است رخ دهند، یا گاهی خطا در کدهای جاوا اسکریپت، تنظیمات نادرست خاصیت ها در css، خطاهای سرور و… ممکن است باعث ایجاد اختلال در عملکرد مورد انتظار سایت یا وبلاگمان شود، اما از همه اینها گذشته یک مورد به ظاهر ساده اما بعضا دردسرساز را هم نباید از قلم انداخت و آن دستور <DOCTYPE> در صفحات html است، این یادداشت نگاهی خواهد داشت به چرایی و چگونگی استفاده از این دستور در صفحات وب.

دستور DOCTYPE چیست؟

پیش از هر چیز بد نیست تعریفی از این دستور داشته باشیم، دستور DOCTYPE در واقع جزئی از تگ های html نیست، بلکه یک دستور راهنما برای مرورگرهای وب است، از آنجایی که کنسرسیوم جهانی وب (w3c) استاندارد های مختلفی از زبان پایه ی وب یعنی HTML یا (HyperText Markup Language) را ارائه نموده که هر کدام از آنها در مقایسه با هم دارای تفاوت هایی هرچند اندک هستند، اما این موضوع سبب می شود که مرورگرهای وب، در برخورد با صفحات مختلف نتوانند در حالت عادی، استاندارد صحیح را شناسایی کنند و لذا به جای پردازش متناسب با استاندارد اصلی، عملیات پیش فرض خود را برای نمایش صفحه انجام می دهند که این موضوع ممکن است با آنچه مورد نظر شما بوده باشد، فرق کند و یا از مرورگری به مرورگر دیگر، صفحات شما به چند شکل مختلف پردازش شوند، لذا برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی، از دستور راهنمای DOCTYPE استفاده می شود تا نوع نسخه HTML استفاده شده را برای مرورگر مشخص کند.

استفاده از DOCTYPE اجباری یا اختیاری؟

در واقع استفاده از دستور DOCTYPE در صفحات وب اجباری نیست، بدین معنی که اگر هم از آن استفاده نشود، صفحه و اطلاعات آن همچنان در مرورگر بارگذاری شده و قابل استفاده است، اما کنسرسیوم جهانی وب (W3C) به طور جدی توصیه می کند که در صفحات خود از این دستور استفاده کنیم (مخصوصا در صفحاتی که از نسخه HTML 4.01 یا XHTML 1.0 استفاده می کنند)، لذا به خاطر رعایت استانداردهای توصیه شده W3C می توان گفت که استفاده از آن تقریبا الزامی است، در غیر این صورت علاوه بر اینکه ممکن است صفحات، به درستی در مرورگرهای مختلف نمایش داده نشوند، از نظر اعتبار سنجی (Validation) نیز معتبر نیستند (که این امر در امتیاز و رتبه سایت یا وبلاگ در موتورهای جستجو تاثیر منفی خواهد داشت)؛ برای اعتبار سنجی کدهای خود، می توانید به آدرس http://validator.w3.org مراجعه کنید.

انواع و ساختار مختلف دستور DOCTYPE

همانطور که پیش تر گفتیم، استفاده از دستور DOCTYPE در نسخه های HTML 4.01 و XHTML 1.0 اجباری است، اما هر کدام از این نسخه ها از سه نوع مختلف از این دستور برای سه هدف متفاوت استفاده می کنند.
– استاندارد HTML 4.01 Strict
در این نسخه، مرورگر از استاندارد یک فایل با نام strict.dtd پیروی می کند و طبق آن، استفاده از Cascading Style Sheets یا همان CSS برای کدنویسی استاندار، مجاز بوده و توصیه شده، در مقابل استفاده از تگ فرم ست (frameset)، نوشتن متون در خارج از چارچوب تگ های استاندارد، استفاده از عناصری مانند bgcolor، استفاده از برخی تگ های HTML قبیح دانسته شده (مانند Font) و… به لحاظ استاندارد کدنویسی مجاز نیست.

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

– استاندارد HTML 4.01 Transitional
نسخه Transitional در مقایسه با استاندارد Strict محدودیت کمتری دارد و استفاده از تگ های ایجاد کننده استایل (مانند bgcolor، background و…) در آن مجاز است (البته تا آنجا که می شود بهتر است از css به جای استایل html استفاده شود)، این استاندارد برای سازگاری با مرورگرهای قدیمی که از css پشتیبانی نمی کنند نیز مناسب است، البته استفاده از تگ فرم ست (frameset) در این نسخه نیز مجاز نمی باشد.

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">

– استاندارد HTML 4.01 Frameset
دستورالعمل فایل DTD در این نسخه، دقیقا مشابه نسخه HTML 4.01 Transitional است، با این تفاوت که در اینجا استفاده از تگ frameset مجاز است، تگ frameset برای صفحاتی به کار می رود که مبتنی بر frame یا صفحات خارجی هستند و با قرار دادن frame ها در درون تگ frameset، امکان فرمت بندی و تنظیم موقعیت سطرها و ستون ها (rows و columns) میسر می شود، به مثال زیر توجه کنید:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Frameset//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/frameset.dtd">
<html lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>وبگو | استفاده از تگ frameset در html</title>
<!-- http://webgoo.ir -->
</head>
<frameset cols="30%,40%,30%" rows="33%,33%,33%" border="1">
<frame src="frame-1.htm" frameborder="1">
<frame src="frame-2.htm" frameborder="1">
<frame src="frame-3.htm" frameborder="1" >
</frameset>
</html>

همان طور که ملاحظه می کنید، این صفحه خود از سه فرم متفاوت استفاده می کند و در ضمن در آن از تگ body استفاده نشده است.
– استاندارد XHTML 1.0 Strict
در کنار زبان HTML ساده، زبانی ترکیبی (از HTML و XML) با نام XHTML یا (Extensible HyperText Markup Language) وجود دارد که در آن، زبان HTML ساده توسعه یافته و با XML ترکیب شده است، از آنجایی که HTML ساده خود از استاندارد SGML یا (Standard Generalized Markup Language) پیروی می کند و به این خاطر نسبت به XML محدودیت هایی دارد، استفاده از XHTML که به دلیل استفاده از XML با سیستم های مختلف سازگارتر است، توسط W3C توصیه شده است.
در استاندارد XHTML 1.0 Strict تقریبا تمام موارد HTML 4.01 Strict به طور یکسان هستند، ضمن اینکه سند XHTML باید از اصول نگارشی XML نیز پیروی کند (به طور مثال تگ های یکتا باید با یک / بسته شوند مانند </ br>).

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">

– استاندارد XHTML 1.0 Transitional
این استاندارد نیز مشابه HTML 4.01 Transitional است، ضمن اینکه سند XHTML باید از اصول نگارشی XML نیز پیروی کند .

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

– استاندارد XHTML 1.0 Frameset
این استاندارد نیز مشابه  HTML 4.01 Frameset است،  ضمن اینکه سند XHTML باید از اصول نگارشی XML نیز پیروی کند.

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Frameset//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-frameset.dtd">

استفاده از DOCTYPE در HTML5

از آنجایی که نسخه HTML5 از استاندارد SGML یا (Standard Generalized Markup Language) پیروی نمی کند، لذا به فایل های DTD احتیاجی ندارد و تنها در سند HTML5 کافی است  DOCTYPE را به شکل زیر استفاده کنیم:

<!DOCTYPE html>

به طور مثال این یک نمونه از نسخه HTML5 است:

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>وبگو | نمونه ای از یک سند html5</title>
<!-- http://webgoo.ir -->
</head>
<body>
<P>HTML5</P>
</body>
</html>
۱۹ فروردين ۹۶ ، ۱۰:۱۲ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهرداد کریمی علویجه

نوشتن برنامه دانلود winzip در html

در سوالی ، از طرف استاد معین شده بود که برنامه ای را در html بنویسید که توسط آن بشود برنامه winzip  را دانلود نموده و بر روی سیستم نصب نمود در ادامه به توضیحات موارد می پردازیم :

گاهی اوقات نیاز داریم تا فایلی را روی سایت خود قرار داده تا کاربران سایتمان بتوانند آن فایل را دانلود نمایند. برای این منظور اولین کاری که می بایست انجام دهیم این است که فولدری در سایت خود ایجاد کنیم تا مسئول ذخیره سازی کلیه فایل هایی باشد که قرار است دانلود شوند. برای این منظور همانند تصویر زیر در دایرکتوری اصلی سایت خود یک فولدر تحت عنوان resources به معنی “منابع” ایجاد می کنیم:

حال یک فایل زیپ داخل این فولدر قرار می دهیم سپس اقدام به ویرایش کد خود می نماییم (نام فایل زیپی که در این آموزش در نظر گرفته ایم file.zip می باشد):
همانطور که در کد فوق می بیینم داخل تگ body یک تگ p قرار داده ایم که حاوی متن Link to download می باشد. سپس با استفاده از تگ a این پاراگراف را به یک لینک تبدیل کرده ایم. همانطور که در مقدار در نظر گرفته شده برای Attribute یی تحت عنوان href مشاهده می شود، ابتدا آدرس فولدر resources را نوشته سپس نام فایل زیپ را می نویسیم. اکنون پس از ذخیره کردن فایل خود، مرورگر را به روز رسانی می کنیم:
همانطور که در تصویر فوق می بینیم پس از کلیک کردن روی لینک موجود در سایت، پنجره ای نمایان خواهد شد که این امکان را به ما می دهد تا فایل مد نظر را دانلود کنیم.
حال چنانچه بخواهیم یک فایل پی دی اف را داخل سایت خود قرار دهیم که کابران بتوانند آن را در مرورگر خود مشاهده کنند، ابتدا یک فایل پی دی اف تحت عنوان file.pdf داخل فولدر resources قرار می دهیم سپس کد خود را به صورت زیر بازنویسی می کنیم:
همانطور که می بینیم صرفاً نام فایل را به file.pdf تغییر داده و متن لینک را نیز به Show PDF تغییر می دهیم و پس از به روز رسانی مرورگر با تصویر زیر مواجه خواهیم شد:
حال با کلیک روی لینک فایل پی دی اف در خود مرورگر نمایش داده خواهد شد:
همانطور که در تصویر فوق مشخص است در بخش title نام فایل به نمایش در می آید.
حال اگر بخواهیم این امکان را به کاربران بدهیم که بتوانند این فایل پی دی اف را دانلود کنند، صرفاً نیاز است تا فایل پی دی اف خود را ابتدا زیپ کرده و سپس لینک فایل زیپ شده را در سایت خود قرار دهیم.
۱۹ فروردين ۹۶ ، ۱۰:۱۲ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهرداد کریمی علویجه

معرفی 5 ابزار برای ساخت Progress Bar

در این نوشته قصد دارم شما رو با ۵ ابزار آنلاین Loading ساز آشنا کنم برای آشنایی با این ۵ ابزار جالب با من همراه باشید :

استفاده کنندگان از نرم افزار فتوشاپ مسلما توانایی طراحی و ایجاد تصاویر loading رو دارند و میتونن بهترین ها رو برای وب سایت خودشون طراحی و ایجاد کنند اما خب این روند هم زمان بر هست هم نیازمند ایده مناسبه که شاید همیشه برای هر طراحی فراهم نباشه . به همین خاطر ما از ابزارهای آنلاینی مثل این ۵ ابزار بی نظیر که به شما معرفی میکنم استفاده میکنیم که هم ساده تر به نتیجه میرسه هم میتونیم از کیفیت بالاتری بهرمند بشیم .

لطفا ۱ نکته رو فراموش نکنید !

تصویر Loading شامل ۲ حالت هست :

  • حالت اول : نوار پیشرفت یک تصویر ثابت  هست که صرفا به شما اطلاع میدهد  اطلاعاتی در حال بارگزاری می باشد.
  • حالت دوم : نوار پیشرفت هوشمند بوده و به همان میزانی که اطلاعات بارگزاری میشود به همان میزان پیشرفت را نشان میدهد.

بسیاری از وب سایت ها از این دو حالت بنا به نیاز استفاده خواهند کرد . بسیار خب بهتره بریم سراغ معرفی این ابزار های ارزشمند :

۱: ابزار cssload.net

cssload

این وب سایت علاوه بر سایر امکاناتی که در اختیار شما قرار میده ، انواع تصاویر Loading رو هم در خودش جای داده تا شما بتونید با انتخاب طرح لودینگ مورد نظرتون به شخصی ساز اون بپردازین . با انتخاب هر طرح میتونید رنگ المنت اصلی ، رنگ پس زمینه ، اندازه تصویر خروجی و میزان سرعت انیمیشن رو تعیین کنین . پس از انجام تنظیمات میتونید خروجی رو دریافت کنین . خروجی به صورت کد CSS و HTML در اختیار شما قرار میده . همینطور -moz- و -webkit- و -o- و -ms- رو هم پشتیبانی میکنه .

۲ : ابزار loading.io

loading-io-1

وب سایتی حرفه ای در ساختن تصاویر لودینگ با امکانات فراوان و بیش از ۳۵ تصویر متنوع پیش فرض . در این وب سایت شما پارامتر های زیادی رو میتونید تعیین و شخصی سازی کنین مانند ، تعیین ابعاد تصویر لودینگ ، رنگ تصویر لودینگ ، سرعت تصویر ، رنگ پس زمینه ، theme رنگی پیشنهادی و مهم تر از اون امکان خروجی به صورت GIF و SVG و CSS به صورت همزمان. همینطور با عضویت و ایجاد حساب کاربری در این سایت میتونید تصاویر ساخته شده خودتون رو همیشه در حساب داشته باشید و تصاویر جدیدی رو هم در اون ذخیره و نگهداری کنین .

۳ : ابزار ajaxload.info

logo

این وب سایت که از وب سایت های بسیار قدیمی در این زمینه هست بر خلاف cssload صرفا به شما یک تصویر GIF ارائه میکنه . شما در این سایت میتونید از بیش از ۳۰ طرح مختلف استفاده کنین و براساس نیازتون رنگ تصویر لودینگ و رنگ پس زمینه رو تعیین کنین . همونطور که گفتم متاسفانه این سایت کد CSS در اختیار شما قرار نمیده .

۴ : ابزار loadinfo.net

loadinfo

این وب سایت بیش از ۵۰ تصویر متفاوت لودینگ رو در اختیار شما قرار میده و نیز همانند ajaxload صرفا یک تصویر به شما ارائه میکنه ولی در شخصی سازی اون بیشتر دستتون باز هست و میتونید پارامتر هایی مثل رنگ اصلی تصویر لودینگ ، رنگ پس زمینه ، تعیین Flip بودن یا نبودن تصویر ، انتخاب ابعاد تصویر از ۱۶ پیکسل تا ۴۸ پیکسل و همینطور سرعت انیمیشن رو از ۵ fpss تا ۵۰ fps تعیین کنین .

۵ : ابزار loadergenerator.com

loadergenerator

این وب سایت نیز همانند دو نمونه قبل و در تعداد تصاویر کمتری به شما خروجی GIF ارائه میکنه . تنها پارامتری که در این وب سایت اضافه تر از نمونه هاش گذشته هست امکان rotate یا چرخش تصویر مورد نظر هست .

بسیار خب امیدوارم از این نوشته آموزشی بتونید نهایت استفاده رو ببرید و از ابزارهای معرفی شده به خوبی و در جهت بهبود پروژه های خودتون استفاده کنین
۱۹ فروردين ۹۶ ، ۱۰:۱۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهرداد کریمی علویجه